Friday, March 28, 2008

AUDITION CASA IMPIAN

Tadi baru je saya terima panggilan dr TV3... terkejut saya bila cik Rosma cakap saya kene dtg tuk audition, Ahad ni 30hb jam 9-12.30 kat sri Pentas...dlm hati msa bila saya hantar permohonan tuk jd pengacara lak ni..dah lama pun saya tggalkan bidang penyiaran ni...hehehe..rupanya tuk CASA IMPIAN la beb!! Yuhuuuu syukur alhamdullillah... harap2 pas diaudition dapatlah angan2ku dipenuhi...mana tau ada rezeki tuk step seterusnya kan....

alamak citer pasai nak diaudition ni, mulalah gelabah jap...yelah hampir 4 thn dah tggalkan terus bidang penyiaran yg dlu amatlah saya cintai....dlu2 saya yg dok mengodition org.. la ni bila turn saya, mulalah gemuruh je rasa huhuhu..aiyak!! bagai mana ni!! Saya akan cuba buat yg terbaik!! Chaiyuk2x...Gambatte kudasai...man jadda wa jadda heheh semua bahasa dah kuar ni.. korang punya part..doakan saya k!!

Sebenarnya dalam hati saya dah belah bagi gak ni... Sabtu & Ahad ni saya n suami dah plan nak bercuti kat PD..mujurlah PD tu tak jauh kalau tak terpaksalah cancel salah satu kan..perjalanan pun 2 jam je so sempat lg kalo nak kejar odition tu..huhuhu...
dan plan lain2 nak singgah nilai soping sakan, nak jumpa emah n nisa kalo boleh (tp tak dpt nk contact emah la..dia bz huhuhu), nak makan kenduri..nak lawat baby azza..aiyak manyak nya mende nak buat lam 1 haritu kan.... adoi ai...

tp nmpk gayanya Nilai tu terpaksalah dicancelkan..lain kali leh pi sana lg kan...

2 comments:

viruspadu said...

wah tahniah umi

harap2 nnt berjaya la ek

kita doakan utk dia yer

umie_adam said...

terima kasih huhuhu... ni berdebar2 sgt nak tau keputusannya lak