Wednesday, July 2, 2008

AJIK DIDOGOLKAN

Rimas & tak suka saya tengok rambut berjurai2 lepasi telinga..pantang sungguh r saya kalo rambut lelaki tak terbela pendek..nyampah tahap gaban tau!!!Dlu saya tak suka Jimmy trek selebriti tu, masa tu rambutnya kan ke panjang, ya ampunnn tp la ni dah pendek tak puas lak tengok mukanya yg cute miut tu hehehe..Ops..

bila tengok rambut ajik pun dah agak panjang pe lagi saya suruh mr.erol cukurkan.. dahla ajik ni lasak n kuat berpeluh, lagilah saya rimas..asal malam je dia dok tergaru2 kepala..eiiii..gerammm...

kali ni rambut ajik tak dibotakkan sgt..ramai yg cakap sayang ooo..dia dah kelihatan cute bila berambut, look innocent..so adjust2 sikit jelah...



cukur sendri je rambut ajik gunakan mesin..ajik selalu kegelian..


"diam2 abg long, kang tobek lak kang!"pesan saya..
tup2 mr.erol tersalah gunting..
sah dah tobek..alahai anakku..siannya..
ah lantakla asalkan pendek ok la tuuu



ajik malu diambil gambarnya pas didogol & ditobekkan..langsung dia taknak pandang kamera..merajuk kot..alah anak ibu, nanti rambut ajik ok la..dun worry k!!
ahak2 padahal saya dok tawa nak rak tengok rambut dia tu


nampak tak ketobekkan rambut ajik kat telinga tu..
weh jangan ketawa k..kene fire nanti hahaha

No comments: